Wil jij met je bedrijf aan de Business trailrun meedoen? Mail dan naar trailrun@maashorst-events.nl

Schrijf je in en ga sportief genieten; wandelend of met de trailrun.
MAASHORST – De online mogelijkheid tot inschrijven is gestart. Stichting Maashorst Events is samen met Wandelvereniging Ons Genoegen en De Keien Atletiek druk bezig de laatste puntjes op de i te zetten om twee prachtige evenementen. Doe jij mee?

Walking Event De Maashorst
Met als startlocatie De Heische Tip in Zeeland, is Walking Event De Maashorst zondag 27 maart dé wandeltocht voor jou. Met een verrassende wandelroute over paden waar je anders nooit komt. Met sfeervolle rustlocaties en wandelroutes van 6, 10, 15, 20 en 30 kilometer is dit evenement geschikt voor de ervaren wandelaar maar ook voor de kleine stapper. Dus wil jij genieten van een gezellig en sportief dagje voor het hele gezin waarbij ook je viervoeter welkom is? … voor de inschrijving klik je hier

Maashorst Trailrun
Liever trailrunnen? Dan is Maashorst Trailrun, dat zondag 3 april plaatsvindt, echt iets voor jou. Met lekker rennen over onverharde paden, af en toe een heuveltje bedwingen en je ogen uitkijken in natuurgebied De Maashorst, is dit evenement geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper. De start- en finish is bij Hullie in Uden. Deelnemers kunnen kiezen uit 5, 12 of 22 kilometer. Kids zijn welkom bij de Kidstrailrun en bedrijven kunnen deelnemen aan de Business Trailrun.
Dus schrijf je snel in en trail mee! … voor de inschrijving klik je hier.