The Temple Challenge

The Temple Challenge is een geweldig avontuur voor vrienden, familie of collega’s. Vorm teams en neem het tegen elkaar op in dé tempel die letterlijk tot leven komt! In een reeks aaneengesloten speelkamers bepaalt jouw creativiteit, behendigheid en samenwerkingsvermogen of jouw team het winnende team zal zijn…

Maashorst Activiteiten BV
Contactpersoon: Koen de Lorijn
Laar 24
5388 HG Nistelrode
06-28272970
nistelrode@templechallenge.nl
www.templechallenge.nl

Een geweldig avontuur voor vrienden, familie of collega’s.

Eigenaar: Koen de Lorijn

Social Media

Koen zocht afleiding van zijn andere werk, wilde graag iets gaan doen waardoor hij meer met mensen kon werken én iets waar hij zijn creativiteit in kwijt kon. “Doordat ik af en toe meehielp bij een andere escaperoom, zag ik de kansen voor een nieuwe ontwikkeling op de markt. Ik heb de Temple Challenge bedacht omdat ik zag dat er vraag was naar een escaperoomervaring voor grotere groepen, tot wel 100 personen.”