Excellent Horeca
Contactpersoon: Toon van Duren
Bedrijvenweg 7
5388 PN Nistelrode
0412-612198
admin@excellenthoreca.nl
www.excellenthoreca.nl

Toon & Joys van Duren

Social Media 't Bakhuys van Tilburg
Social Media Orangerie van Tilburg
Social Media Lunch Café Le Blanc

’t Bakhuys bij Van Tilburg Mode
Graag nodigen wij je uit om te komen genieten van onze gerechten. Onze menukaart is met zorg samengesteld met producten uit het seizoen. Verse ingrediënten met pure smaken van het seizoen. Door gebruik te maken van streekproducten en lokale leveranciers zit ’t Bakhuys dicht bij de oorsprong; heerlijk én eerlijk! Maar boven alles gaan we natuurlijk super lekker koken, voor jou! Tot ziens en eet smakelijk!

’t Bakhuys
Laar 8
Nistelrode (ingang zit aan de Heuvelstraat 1)
0412-782863
info@bakhuysvantilburg.nl
www.bakhuysvantilburg.nl

De Orangerie bij Van Tilburg Mode
Leuke kleding gekocht of nog geen keuze kunnen maken? Dan is het even lekker tot rust komen in een gezellige gastvrije ambiance onder het genot van een kopje koffie of thee met een overheerlijk stukje gebak. Of misschien toch een versgeperst supergezond sapje? Keuze genoeg uit ons uitgebreide assortiment.  Jouw lunch wordt ter plekke vers voor je bereid en ook de soepen, sauzen en salades komen uit eigen keuken. De Orangerie doet er alles aan om je verblijf bij zo aangenaam mogelijk te maken.
Graag verwelkomen wij je in de Orangerie.

De Orangerie
Laar 8
Nistelrode
0412-671235
orangerie@orangerievantilburg.nl
www.orangerievantilburg.nl

Lunch Café Le Blanc bij De Wit in Schijndel
Lekker een dagje shoppen bij De Wit in Schijndel? Dan is het gezellig om tussendoor een kop koffie of cappuccino te nemen met een heerlijk gebakje. Of wat dacht je van een vers belegd broodje? Dat kan allemaal in Lunch Café Le Blanc. In het Snack Paviljoen kun je prima terecht voor een ijsje of een snack waar je bovendien bij mooi weer lekker op het terras in de lounge set kunt zitten, terwijl je kinderen spelen in de speeltuin of op het springkussen. Vanaf begin april tot en met september is het Snack Paviljoen bijna iedere dag open.

Lunch Café Le Blanc
Rooiseweg 22
Schijndel
073-5492356
https://leblancschijndel.nl/