MAASHORST – De uitnodiging was heel summier: ontmoeten @MOOS elke laatste vrijdag van de maand. Een initiatief om weer eens wat ondernemersverhalen te horen én om klaar te staan voor ondernemers. Op bezoek ‘zomaar’ bij een lid van de club, waarbij ik van elke ontmoeting een verslag maak. Ook andere ondernemers laat ik weten dat ik er ben. Zo kunnen zij, als ze zin hebben in een verzetje of goed gesprek, aansluiten.

Die eerste ‘laatste vrijdagmiddag van de maand’ was 24 september bij Vakantiepark Zevenbergen waar ik een geanimeerd gesprek hield met eigenaar Twan van  Bakel. De tweede @MOOS werd gehouden op vrijdag 29 oktober in de altijd gezellige herberg D’n Brouwer in Zeeland, waar ik met Roos Griffioen van Roos Raakt een gezellig gesprek heb gehouden. De derde bijeenkomst in november werd helaas geannuleerd wegens oplopende coronacijfers, maar ik heb gelukkig nog wel Rianne Hermanns van HSP Coaching beter kunnen leren kennen door een mooi gesprek met haar te voeren in haar eigen praktijk in Herpen.

Gelukkig konden we weer redelijk snel deze inspirerende bijeenkomsten voortzetten en zo vond dan ook de derde bijeenkomst plaats bij Zie-ZOO in Volkel, dit op vrijdag 25 maart. Eigenaar Eeg Manders vertelde zijn drijfveren om een heuse dierentuin te beginnen waarbij hij stellig is: “Nederland heeft geen behoeft aan nog meer grote dierentuinen, dus we willen het graag klein houden, maar óók intensiveren.” Collega-Maashorst Ondernemers Ton Derks van BillyBird park Hemelrijk,  Mark van de Akker van Buitengewoon Brabant, Twan van Bakel van Vakantiepark Zevenbergen en Hans Roelofs van Maashorst Hegknipservice, lieten bij Zie-ZOO ook hun gezichten zien.

Vrijdag 29 april, is bij Alpacafarm Vorstenbosch; een waar pareltje in natuurgebied De Maashorst!

Met hart voor de Maashorst,
Rian
www.maashorst-ondernemers.nl