Ingezonden: redactie TrefhetinOss.nl van Femke en Rudy 
Lees dit goed want het kan voor jouw onderneming echt van meerwaarde zijn!

De redactie van TrefhetinOss.nl willen graag nieuw fris beeldmateriaal en ook quotes en tips van personen centraal stellen op de website www.trefhetinoss.nl. Dus heb jij verfrissende, voor de website geschikte, foto’s (liggend formaat) in jouw bezit die zij rechtenvrij mogen gebruiken of heb je ideeën hiervoor? Waar Femke en Rudy momenteel specifiek naar op zoek zijn, zijn gezellige foto’s van het Osse centrum en wat meer afwisselende wandel- en fietsfoto’s. Let op! Wel AVG-proof, dus geen herkenbare personen op de afbeeldingen!
Maar ook weer eens nieuw beeld van de grazers, van de Maas, de polder of de vestingstadjes zijn welkom.

Wellicht ben jij wel diegene die benaderd kan worden door Femke en Rudy of ken jij wel iemand met tips, quotes en foto’s die zij kunnen gebruiken voor de bovengenoemde website. Denk aan een schipper, een boswachter/ranger, een mountainbiker, een molenaar, een gids et cetera. Alles wat past binnen onderstaande verhaallijnen:

  • Op en rond het water (van de Maas)
  • Eropuit in de natuur
  • Duik in het verleden (hiervoor benaderen we het Stadsarchief)
  • (H) Eerlijk uit de streek
  • Baanbrekend ondernemerschap (o.a. pharma, duurzame stad; info die voor toeristen interessant is).

Onderstaande pagina’s van de website worden vernieuwd/verfrist, waarop het ook leuk zou zijn om een speciale inwoner of toerist met quote en foto te gebruiken:

  • Fietsen in gemeente Oss
  • Wandelen in gemeente Oss
  • Pagina rondom de (bruisende stad)
  • Vestingstadjes Megen en Ravenstein.

Alle ideeën zijn welkom dus ook specifieke leuke tips om op de verhaallijnenpagina’s te zetten. Femke en Rudy horen het graag van je! Je kunt contact opnemen met hen via info@trefhetinoss.nl of 0412-842013.