We zijn inmiddels een jaar verder sinds Twan aangaf dat hij 14 februari van dit jaar stopt als voorzitter. Een taak die hij met veel gedrevenheid heeft aangepakt en in acht jaar heeft hij enorm veel werk verzet. Met alle officiële partijen die over natuurgebied De Maashorst iets te zeggen hebben, of hebben gehad, heeft hij aan tafel gezeten. Grote plannen werden gemaakt en zijn ook gerealiseerd, mede door zijn kennis over het gebied.
Daarnaast heeft het bestuur hem leren kennen als iemand die altijd twee kanten van het verhaal bekijkt. Een echte bestuurder, die gelukkig stichting Maashorst Ondernemers nog blijft versterken als bestuurslid en we dus voorlopig nog van zijn enthousiasme mogen genieten!

Intussen is er zicht op een nieuwe voorzitter en gaan we weer vooruitkijken wat 2022 ons allemaal te bieden heeft. Sluit je aan als bestuurslid en kijk welke taak jou op het lijf geschreven is! Kom jij onze communicatiecommissie versterken? We krijgen graag een reactie, mocht je voor een informerend gesprek open staan. 

Secretariaat Maashorst Ondernemers: info@maashorst-ondernemers.nl.