Dierenpark ZiE-ZOO is niet ZOOmaar een ZOO! In Volkel, gemeente Maashorst, ligt deze bijzondere dierentuin. Het is een ‘Zorg ZOO’, én een zoo met veel bijzondere diersoorten. Er zijn veel diersoorten die in andere parken niet te zien zijn. Ooit begonnen als hobby van enthousiaste vrijwilligers, maar inmiddels volgroeid tot een professioneel modern dierenpark. In de loop der tijd is de regionale maatschappelijke functie die ZiE-ZOO vervult verder uitgegroeid. Het educatieve element is belangrijk: educatie over de bescherming van in het wild levende diersoorten en over de instandhouding van biodiversiteit. Ook het aspect ‘zorg’ is belangrijk voor het dierenpark want mensen met een vorm van autisme doen in de dagbesteding diverse werkzaamheden. Er is ook speciale aandacht voor maatschappelijk verantwoord en ‘groen’ ondernemen. Zeker de moeite waard om eens te komen kijken dus!

Dierenpark Zie-ZOO
Contactpersoon: Eeg Manders
Zeelandsedijk 14 B
5408 SM Volkel
0413-259905
info@dierenparkziezoo.nl
www.dierenparkziezoo.nl

Social Media