@MOOS geannuleerd wegens sterk oplopende coronacijfers
… maar gelukkig toch een één-op-één gesprek met Rianne Hermanns van Rianne Hermanns HSP Coaching

MAASHORST – De uitnodiging was heel summier: ontmoeten @MOOS elke laatste vrijdag van de maand. Een initiatief om weer eens wat ondernemersverhalen te horen én om klaar te staan voor ondernemers. Op bezoek ‘zomaar’ bij een lid van de club, waarbij ik van elke ontmoeting een verslag maak. Daarnaast zijn ook andere ondernemers welkom. Zo kunnen ze, als ze zin hebben in een verzetje of een goed gesprek, aansluiten.

Die eerste ‘laatste vrijdagmiddag van de maand’ was 24 september bij Vakantiepark Zevenbergen, de tweede @MOOS werd vrijdag 29 oktober gehouden in de altijd gezellige herberg D’n Brouwer in Zeeland en de derde bijeenkomst? … die koude natte vrijdagmiddag 26 november, ging helaas niet door de in verband met de stevig oplopende coronacijfers…

De derde @MOOS werd dus geannuleerd. De coronacijfers lopen op en we hebben besloten om deze bijeenkomsten op de laatste vrijdagen van de maand niet door te laten gaan. Als erop aangedrongen wordt om zoveel mogelijk thuis te werken, organiseer je geen bijeen komen dat niet noodzakelijk is! En ook al blijkt er veel interesse te zijn voor deze ontmoetingen, we nemen onze verantwoordelijkheid, met name richting zieke mensen die noodzakelijke behandelingen nodig hebben én de zorgverleners die de zorg niet bijgewerkt krijgen…
De belangstellenden zullen op een later tijdstip kennis kunnen maken met Gastenverblijf Het Voorhuis tijdens de volgende @MOOS!

Maashorst Ondernemer Rianne Hermanns
Gelukkig blijkt bij Rianne Hermans van Rianne Hermanns HSP Coaching in Herpen een één-op-éen ontmoeting mogelijk te zijn. Zij is twee jaar geleden als zelfstandig ondernemer, naast haar baan in de zorg, gestart met ‘De Sleutel naar je hart’. Als ervaringsdeskundige helpt ze andere hooggevoelige mensen; door ze hun weg te laten vinden naar ‘Rust in je hoofd’, zoals ze het traject genoemd heeft. Rianne: “Het is een bewustwording, waarbij je uit je hoofd komt en leert te luisteren naar je lichaam. Daarbij geef ik uitleg over wat er gebeurd, waarbij – mits daar geen bezwaar voor is –  mijn hond helpt als co-coach.” Het interview is te lezen op MeerMaashorst.nl.