We spreken duidelijke taal, geven heldere adviezen en treden adequaat op. Dat zie je ook terug in onze tarieven en abonnementen. Zelfs een all-in abonnement met zeer complete dekking behoort tot de mogelijkheden zodat je als ondernemer precies weet waar je aan toe bent. We zijn betrokken bij jou als ondernemer en je bedrijf. Daarom hebben we regelmatig contact en weten we wat er speelt. Door de korte lijnen voelen en zijn we jouw (huis)advocaat, juridisch adviseur en sparring-partner. Met duidelijke adviezen en een pragmatische aanpak lossen we acute problemen op. Door onze eerstelijns (of telefonische) helpdesk ben je ook verzekerd van preventief advies. En heeft het haast? Dat begrijpen we. We gaan snel voor je aan de slag!

Van Zandvoort Legal, Bedrijfsadvocaten en juristen
Contactpersoon: Bennie van Zandvoort
Bram van den Berghstraat 22
5348 JT Oss
0412-649109
bvanzandvoort@zandvoort-legal.nl
www.zandvoort-legal.nl

Waar advocaten worden opgeleid om problemen op te lossen, wil ik ze liever voorkomen.

Bennie van Zandvoort

Social Media
Social Media

“Ik ben advocaat en toch voel ik dat niet zo. Want waar advocaten worden opgeleid om problemen op te lossen, wil ik ze liever voorkomen. Ik vind het leuk om een echte bijdrage te leveren aan het succes van de ander; in mijn geval het succes van een onderneming en/of de ondernemer. Ik en het team van Van Zandvoort Legal willen meegroeien met de ambitie van mooie bedrijven. Dit doe ik door continu de kwaliteit van onze mensen te verbeteren, te bewaken en door vanuit mijn eigen visie te werken.”