Iedereen heeft bagage. Of het nu gaat om iets dat er in je jeugd is gebeurd, het verlies van een dierbare of ander verdriet. Deze ervaringen draag je onbewust met je mee en weerhouden je er soms van om je ware zelf te zijn. In mijn rouwbegeleiding kijken we waar jouw bagage uit bestaat. Deel bij deel gaan wij jouw bagage uitpakken en het een plekje geven, door middel van een door jouw gekozen therapie, op een tempo dat bij jou past. Ik bied rouwbegeleiding voor zowel volwassenen als voor kinderen.

Sweet Goodbyes Rouwbegeleiding
Contactpersoon: Amanda van den Hurk
Beatrixstraat 1
5473 EG Heeswijk-Dinther
06-15200481
info@sweetgoodbyes.nl
www.sweetgoodbyes.nl

Steun en inzicht bij rouw en verlies

Amanda van den Hurk

Social Media
Social Media

“Ik ben Amanda van den Hurk, geboren in 1982, mijn roots liggen in Nistelrode maar sinds 2008 woon ik in Heeswijk-Dinther. Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen. Ik heb jarenlang gewerkt in het notariaat (familierecht) en daar regelmatig de betrokkenheid vanuit het notariskantoor naar de erfgenamen van een overleden dierbare gemist. Daarbij opgeteld het verlies binnen ons gezin vanwege de hersenbloeding bij onze oudste zoon van toen 7 weken oud, heeft ervoor gezorgd dat ik gestart ben met Sweet Goodbyes, steun en inzicht bij rouw en verlies. Dagelijks doe ik wat ik leuk en waardevol vind, zowel in mijn praktijk als in het gezin. Er zijn als professional voor rouwende cliënten, een (troostende) schouder bieden als moeder aan onze kinderen op de momenten en op de manier die zij nodig hebben. Mijn eigen onderneming is een lang gekoesterde wens die in vervulling is gegaan en waar ik al veel energie uit kan halen.”