De Wisent Koffiebranderij produceert op ambachtelijke wijze de verste koffie in uitgebalanceerde soorten en smaken. Dit doen zij met een handgemaakte koffiebrander van het Nederlandse topmerk Giesen. Daarnaast adviseert De Wisent Koffiebranderij ook in apparatuur én ondersteunt horecaondernemers. Koffie op zijn best vanuit ‘t  Handelshuys in Uden!

De Wisent Koffiebranderij
Contactpersoon: Harm Thoonen
Udenseweg 2
5405 PA Uden
06-48785975
harm@dewisent.nl
www.dewisent.nl

Harm Thoonen

Social Media
Social Media

“Ik ben Harm Thoonen, getrouwd met Loes en samen hebben we twee kinderen. Buiten mijn werk om ga ik graag erop uit met mijn gezin en ik ben ook gek op (hard)lopen in de natuur. Ik ben in oktober 2021 begonnen met De Wisent Koffiebranderij onder andere uit pure passie voor koffie. Mensen enthousiast maken en laten ontdekken vind ik het allermooiste aan mijn taak als ondernemer!”