De camperplaats bestaat uit een mooi, ruim en nieuw aangelegd grasveld geschikt voor tien campers. Iedere plek, van ongeveer 90m2, is voorzien van stroom, Wifi is overal op het terrein beschikbaar en honden zijn, mits aangelijnd, welkom bij ons. Op het terrein bevindt zich het sanistation waar je je water kwijt kunt en vers water kunt bijvullen. In de ‘infowagen vind je informatie over de omgeving en kun je eenvoudig contactloos betalen bij vertrek. Vanaf de camperplaats loop je zo het bos in waar je fijn kunt wandelen en eventueel je hond uit kunt laten. Wat camperplaats De Landing zo uniek maakt is dat het zweefvliegveld Nistelrode zowat in de achtertuin ligt. Aeroclub Nistelrode en Parasailing Team Nistelrode zijn hier in het weekend en op sommige doordeweekse dagen actief en vanaf je camperplaats heb je hier vrij zicht op!

Camperplaats De Landing
Contactpersoon: Ingrid van der Lee – van Dijk
Dintherseweg 35A
5388 VE Nistelrode
06-19966397
info@de-landing.nl
www.de-landing.nl

Patrick en Ingrid

Social Media
Social Media

Patrick en Ingrid van der Lee runnen al heel wat jaartjes een pluimveevermeerderingsbedrijf. “Onze hennen en hanen zorgen al heerlijk rondscharrelend voor nieuw leven. Daarnaast zijn wij eind juni 2021 een camperplaats begonnen; fantastisch om te mogen doen naast ons agrarisch bedrijf. We kunnen ons nu inzetten in twee verschillende takken die, zo denken wij, allebei belangrijk zijn voor de samenleving. Aan de ene kant zorgen we voor voedselvoorziening en aan de andere kant voor ontspanning en zetten we ook nog eens Nistelrode, De Maashorst en omgeving op de kaart. Onze drie kinderen vullen ons op allerlei fronten aan en helpen ons waar nodig en waarin ze kunnen; ieder met hun eigen visie en kwaliteit. We proberen dan ook onze bedrijven zoveel mogelijk in te richten en te runnen op de manier waarop dat nu bij ons past. Dan kun je dat ook met plezier en passie doen, is onze mening!”