Elke laatste vrijdag van de maand, van 14.00 tot 15.30 uur ben je welkom @MOOS. Elke keer op een andere locatie, laagdrempelig en leer elkaar en ons netwerk kennen. Heb je vragen over het gebied? Kennis maken? Of gewoon even bijpraten. Vragen zijn er om beantwoord te worden.

Naar aanleiding van het oplopen van de coronacijfers hebben we besloten dit jaar de bijeenkomsten van @MOOS te annuleren. Ook wij moeten onze verantwoordelijkheid nemen. We hopen weer snel een @MOOS te organiseren en houden je op de hoogte. Hopende tot in 2022!

Voor wie
De één komt voor inspiratie, de ander zoekt een klankbord of simpelweg opdrachten. We helpen elkaar graag. En wie geeft, krijgt terug; dat is een natuurwet. Een netwerk dat bestaat uit een gemêleerd gezelschap van MKB’ers, ZZP’ers en (vertegenwoordigers van) grotere ondernemingen met een gezonde mix van zakelijk dienstverleners, ICT, bouwnijverheid, toerisme en recreatie, vitaliteit, et cetera. Er is altijd iemand van het bestuur aanwezig of een afgevaardigde.
Ontstaan uit de wens om elkaar vaker te ontmoeten, leden en niet-leden zijn van harte welkom.

Houd onze sociale media in de gaten, waarop we ook zullen laten weten of de ledenbijeenkomst het ontbijt bij Restaurant Linde doorgaat.