Potvoordoor(ie)

Uw bedrijfsentree, showroom of winkel opfleuren met mooie planten? Een eerste indruk maakt u immers maar één keer, maar ook voor uw eigen werkbeleving en die van uw medewerkers kan een welkome entree verrassend motiverend werken! Dat is wat Ed en Patrick, eigenaren van Potvoordoor(ie), graag voor u organiseren.

Planten op uw werkplek zorgen natuurlijk voor een gemoedelijke sfeer en een professionele uitstraling maar wist u dat werken in een, letterlijk, groene omgeving ook uw gezondheid ten goede komt? Probeer het eens en u zult versteld staan van het effect! Daarom verzorgen we ook planten voor kantoorruimte, praktijktuin, et cetera.

Potvoordoor(ie)
Contactpersoon: Patrick Kentin
Maalstoel 1
5388 DA Nistelrode
06-83009428
potvoordoorie@gmail.com
www.potvoordoorie.com

Ed Claus en Patrick Kentin

Social Media
Social Media

Patrick: “Wij werken met binnen- en buitenplanten; altijd van de hoogste kwaliteit. U hoeft zich geen zorgen te maken over de verzorging die de planten met zich meebrengt want dat doen wij met onze uitgebreide kennis én service! Wij verzorgen per drie maanden de gehele beplanting in plantenbakken (via een abonnement). Deze plantenbakken kunt u bij ons in bruikleen nemen óf wij zorgen ervoor dat uw huidige bloembakken er weer netjes bij komen staan.”