Na een lange tijd eindelijk weer een gezellige bijeenkomst! Wat waren we er allemaal aan toe. Restaurant Clemens zette haar deuren gastvrij open voor de Maashorst Ondernemers die gehoor gaven aan de uitnodiging om woensdag 13 oktober te komen netwerken en elkaar weer eens te ontmoeten.

Thea van Leeuwen heette iedereen welkom en kondigde daarna het programma aan. Als eerste kreeg voorzitter Twan van Bakel het welkomstwoord, waarna de eerste gang geserveerd werd. Met een uniek en een op de Maashorst gebaseerd kaartensysteem werd de tafelschikking na elke gang aangepast, en wisten de gasten zich dus verzekerd van steeds weer interessante gesprekken met andere tafelgenoten. Rian van Schijndel friste hierna het geheugen op door alle faciliteiten van onze netwerkclub te presenteren. Onder deze link zie je het nog eens allemaal op een rijtje staan.
Een bijzonder gezellige onderhoudende avond was het die een vervolg gaat krijgen op woensdag 15 december. Meer informatie hierover volgt…