Elke laatste vrijdag van de maand, van 13.30 tot 15.00 uur ben je welkom @MOOS.
Elke keer op een andere locatie, iedere keer laagdrempelig zodat je elkaar en ons netwerk leert kennen. Heb je vragen over het gebied? Kennismaken? Of gewoon even bijpraten? Vragen zijn er om beantwoord te worden!
Vrijdag 24 september ben je van harte welkom bij Vakantiepark Zevenbergen


Leg jij je vragen neer bij MOOS of ga je in een goed gesprek?
Elke laatste vrijdag van de maand ontmoeten bij MOOS

Leden én niet leden kunnen de Maashorst Ondernemers leren kennen tijdens de ontmoetingen die we faciliteren op vrijdagmiddag. “Wij leren de ondernemers in het gebied ook graag kennen. @MOOS voorziet in de behoefte elkaar weer te ontmoeten met concrete uitwisseling van kennis, extra klanten en groei in je business, rondom natuurgebied De Maashorst. Wees Welkom!”, nodigt het bestuur je uit.

Vrijdag 24 september van 13.30 tot 15.00 uur @MOOS deze keer bij Vakantiepark Zevenbergen. Dinsdag 13 oktober is de ledenbijeenkomst, het bedrijfsbezoek én ontmoeting bij Restaurant Clemens. Aanmelden is verplicht. Nog geen lid? Sluit dan aan, zodat je de eerste ledenbijeenkomst er al bij kunt zijn.

Rendement
Maashorst Ondernemers ontwikkelen duurzame relaties, delen ervaringen en gaan samenwerkingen aan die hen in staat stellen om persoonlijk en zakelijk te groeien. “Rendement realiseren in een netwerk doe je zelf. Je moet zelf de stap zetten, naar een ontmoeting komen en eruit halen wat er in zit”, geeft bestuurslid Rian van Schijndel aan en spreekt uit ervaring.
De gemeentes Landerd, Oss, Bernheze en Uden liggen tegen elkaar aan, maar toch zien ze dat met het uitwisselen van kennis, contacten en business de ondernemers in ontmoetingen met MOO’S de grenzen met gemak overgaan. “Want de grenzen zijn er vooral voor de regelgeving, maar samenwerkingen zijn grenzeloos, letterlijk en figuurlijk. Mooie gesprekken met elkaar en verhalen van ondernemers over hun bedrijf geven je energie en zorgen voor inspiratie voor je eigen ondernemen”, deelt Rian graag en nodigt je uit: “Meldt je aan zet ze in je agenda 24 september en 13 oktober, de eerste twee bijeenkomsten waarin we vooral tijd voor elkaar maken en een onderhoudende en laagdrempelige manier om elkaar beter te leren kennen.”

Door lid te worden van Maashorst Ondernemers, vergroot je je bekendheid bij gelijkgestemde ondernemers uit verschillende branches, krijg je verwijzingen van een regionaal netwerk en kun je jouw netwerkvaardigheden verbeteren met gelijkgestemden. www.maashorst-ondernemers.nl/moos-nodigt-je-uit