Rianne Hermanns HSP coaching

Je kunt bij Rianne Hermanns HSP Coaching terecht als je hoogsensitief bent en het gevoel hebt dat je vastloopt op welke manier dan ook. Rianne bespreekt met haar cliënt de vraag en bekijkt wat de cliënt nodig heeft om stappen te zetten waarbij zij enkele trajecten aanbiedt waarbij vanzelfsprekend elk traject maatwerk is. Rianne werkt bij voorkeur samen met een hond als co-coach. Wat speelt er onbewust waar je zelf moeilijk vat op krijgt? Een hond kan daarin als spiegel dienen, want die hou je niet voor de gek. Zij voelen feilloos aan hoe jij je voelt. De hond laat dit zien en daardoor wordt voor dit voor jou duidelijker!

Rianne Hermanns HSP Coaching
Contactpersoon: Rianne Hermanns
Koolwijksestraat 1
5373KB Herpen
06-47847838
info@desleutelnaarjehart.nl
www.desleutelnaarjehart.nl

Coachingpraktijk voor hooggevoelige vrouwen, die rust willen in hun hoofd. Met de hond als co-coach

Social Media
Social Media

Rianne Hermanns

Samen met mijn man en twee honden, woon ik aan de rand van het bos. Ik vind het heerlijk om te genieten van de natuur en te wandelen met mijn honden. In 2019 ben ik gestart met een eigen coachingpraktijk voor hooggevoelige vrouwen. Hierbij zet ik de hond in als co-coach. Mijn praktijkruimte is midden in de tuin, zodat we in de natuur vanuit rust en ruimte aan de slag kunnen gaan. De afgelopen 20 jaar heb ik hulpverlening geboden aan honderden mensen op verschillende gebieden. Hierin merkte ik dat alleen praten over wat er aan de hand is, vaak niet voldoende is om anders met dingen om te gaan. Mijn eigen ervaring is dat het mensen helpt om te voelen wat er speelt. Dat heeft veel meer impact en zet je in beweging. Om te zorgen dat anderen hiermee geholpen kunnen worden, heb ik een aantal opleidingen gevolgd en ben mijn eigen praktijk gestart. Het mooiste van ondernemer zijn is dat je maatwerk kunt leveren, omdat je zelf kunt bepalen wat van belang is om mensen te helpen. Daarnaast ontwikkel je jezelf op hele nieuwe vlakken.