Natuurbegraafplaats Maashorst homepage

In het open veld, dat in de zomer verandert in een zee van wilde bloemen. Of op die kleine open plek in het bos, waar gefilterd licht door de bomen gluurt. Hier mag u zijn wie u bent en kunt u afscheid nemen en gedenken op uw eigen manier. We zien nabestaanden bijvoorbeeld met een picknickmand
en een groep vrienden hun dierbare gedenken. Tegelijkertijd mag u hier verdrietig zijn en u laten troosten door de natuur, de rust en de ruimte.

Bent u geïnteresseerd in Maashorst en natuurbegraven? Een informatief gesprek met een wandeling is een goede manier om een goede indruk te krijgen. Voelt u zich vrij om ons informatiecentrum te bezoeken. Maakt u een afspraak, dan zorgen wij dat we zeker alle tijd voor u hebben, en de koffie klaar staat.

U vindt onze natuurbegraafplaats in Schaijk. Natuurlijk is iedereen die gewoon een mooie wandeling wil maken ook van harte welkom in dit prachtige natuurgebied.

Natuurbegraafplaats Maashorst
Contactpersoon: Martijn Daamen
Franse Baan 2
5374 RS Schaijk
0486‑745006
contact@maashorst.nl
www.maashorst.nl

Een openbaar natuurgebied waar een eigen plek in de natuur mogelijk is, een laatste rustplaats

Martijn Daamen

Social Media
Social Media

“Mijn naam is Martijn Daamen en sinds een half jaar mag ik deel uitmaken van het team op natuurbegraafplaats Maashorst. Op 8 februari 2021 ben ik hier begonnen in de rol van Manager Natuurbegraafplaats. Ik vind het fijn om in teamverband te werken en haal veel voldoening uit de natuur. Natuurbegraven sprak mij enorm aan. Empathisch, passievol en dienstbaar, mooie kernwaarden van dit bedrijf wat nog volop in ontwikkeling is en mij als persoon erg aanspreken. Als manager op
Maashorst hoop ik mee te kunnen werken aan de verdere groei voor mens, natuur en organisatie. In mijn vrije tijd reis ik graag, ik hou van cultuur en vind ik het leuk om met mijn vriendin Anouk nieuwe plekken te ontdekken!

Voel je vrij om eens binnen te lopen. Weet dat je welkom bent, de koffie staat klaar.”