Camping molenzicht

Aan de rand van de peel, tussen Zeeland en Uden ligt het gehucht ‘t Oventje. Omgeven door de landerijen en bossen van het prachtige natuurgebied De Maashorst. Daar is ‘t Oventje een vriendelijke en gastvrije plek om even uit te blazen. ‘t Oventje is een kleine dorpsgemeenschap (zo’n 600 inwoners) met een eigen school, een voetbalclub en een molen. Het gehuchtje is een ideaal uitgangspunt voor fiets- en wandelroutes. Maar ook voor uitstapjes, met of zonder kinderen, is er voor elk wat wils.

Minicamping Molenzicht biedt in het hoogseizoen verschillende activiteiten aan en heeft voor kinderen leuke speelgelegenheden. Daarnaast is er de mogelijkheid om ook je paard te laten overnachten want de omgeving is zeer geschikt voor uitgebreide paardrijdtochten!

Camping Molenzicht
Contactpersoon: Jose de Wit
Voor-Oventje 80
5411 NR Zeeland
06-27451197
info@campingmolenzicht.nl
www.campingmolenzicht.nl

Camping Molenzicht is een vriendelijke en gastvrije plek om even uit te blazen

Jose de Wit

Social Media
Social Media

Jose de Wit woont al 32 jaar op ‘t Oventje, waar ze al 20 jaar een minicamping Camping Molenzicht runt. Ooit begon ze met een boerencamping naast het varkensbedrijf van haar man en haar. Na het uitbreken van de varkenspest besloot het echtpaar de Wit een camping te beginnen. Uiteindelijk is het boerenbedrijf opgedoekt en is alleen de minicamping overgebleven. Jose en haar man hebben vier kinderen.