Maashorst Ondernemers groeit hard en meer stemmen hebben, zorgt ervoor dat we als De Kracht van Meer Maashorst ons sterk kunnen maken in verbinding, faciliteiten en informatie.

Dit vraagt om een volgende stap. De website van www.maashorst-ondernemers.nl hebben we gesplitst in twee communicatie kanalen. Een voor de leden via www.maashorst-ondernemers.nl en een voor bezoekers, toeristen en inwoners via www.meermaashorst.nl. Voor de inwoners van Bernheze, Oss, Uden en Landerd en de toeristen die graag recreatief of zakelijk gebruikmaken van het gebied.

Voor leden

De website voor de leden spreekt voor zich: met nieuws voor ondernemers, een agenda voor ondernemend Bernheze, Uden, Landerd, Oss en alles wat met het lidmaatschap te maken heeft.
Voor de takken: Toerisme & Recreatie, Biz en Zorg.

MeerMaashorst

Waarom Meermaashorst.nl? Hierover hebben we een redelijke en kritische discussie gehad als bestuur. Omdat er al zoveel websites en social media kanalen zijn, leek het niet verstandig om weer een kanaal erbij te zetten. Toch hebben we hiervoor gekozen. Omdat we Meer over de Maashorst willen vertellen, omdat we meer dan alleen het natuurgebied promoten, omdat we onze leden meer willen bieden en meer duidelijkheid willen gaan scheppen in de wirwar van organisaties en initiatieven.

Een bundeling, duidelijkheid en een vraagbaak voor Meer in de Maashorst.
De Maashorst ondernemers verenigen zich en zorgen voor duidelijkheid over ons Maashorstgebied en de economische schil hieromheen. Wil jij meehelpen? Laat het ons weten. Wil jij informatie? Laat het ons ook weten via info@maashorst-ondernemers.nl. Want de Maashorst blijft in beweging en de media hieromtrent dus ook.