Leijland is een plek waar je heerlijk kunt recreëren. Het terrein bevindt zich in Vorstenbosch, op een landelijke locatie tussen Uden en Veghel. Wij beschikken over twee luxe en ruime vakantiehuizen. Eén daarvan is Herberg De Speld met hottub en is geschikt voor achttien personen en de andere is De Roozenstam, is geschikt voor twintig personen en kan gehuurd worden in combinatie met een extra multifunctionele (yoga-)ruimte. Het zijn beide heerlijke huizen om in te verblijven voorzien van comfortabele boxspringbedden en fijne eigen tuinen.

Kampeerliefhebbers kunnen met eigen caravan, tent of camper terecht op de camping. Heb je geen eigen kampeerspullen? Op onze camping zijn ook de ingerichte Veldhut- & Belltent te huur.

Vakantiehuis De Knop is geschikt voor drie personen en heeft een omheinde tuin. Een ruime vakantiewoning met landelijke uitstraling.

Leijland
Contactpersoon: Marlien Flipse
Scheiweg 7
5476 VV Vorstenbosch
06-20537953 / 06-53966363
info@leijland.nl
www.leijland.nl

Onze groepsaccommodaties zijn ideaal voor familie- en
vriendengroepen.

Social Media

Daan, Marlien, Ties en Piet

Daan, Marlien, Ties en Piet heten u graag van harte welkom!
“Het jaar 2021 begon voor ons bijzonder want op de eerste zondag van het jaar mochten we het koopcontract van onze mooie camping en groepsaccommodaties tekenen. Daarmee hebben we niet alleen een prachtige woning gekocht, maar ook een nieuw leven. Een nieuw leven op ons nieuwe Leijland, het mooie landje naast rivier de Leijgraaf.

Wij zijn Daan, Marlien, Ties en Piet. Wij zijn levensgenieters en vinden het leuk om het mensen naar de zin te maken. Wij hopen dat ook bij Leijland te kunnen doen. We zijn opgegroeid in de regio, kennen de omgeving en de Brabantse gastvrijheid én we kamperen zelf ook graag.

De camping en de groepsaccommodaties blijven gewoon open en we zijn er trots op dat we het mooie werk van Marja en Victor mogen voortzetten. Dus wees gerust, de kampvuuravonden en pizza-avonden blijven bestaan en we bruisen van de nieuwe ideeën. Zo kunt u dit jaar rekenen op verse broodjes in de ochtend! Volg Leijland op Instagram of Facebook zodat we u op de hoogte kunnen houden.

Marja en Vic zullen ons leren hoe de camping en de groepsaccommodaties te runnen zodat u op dezelfde service kunt rekenen als altijd. En mocht het u aan iets ontbreken, aarzel dan niet om ons een seintje te geven. Ook tips zijn van harte welkom!
We hopen u te mogen verwelkomen in 2022 en vele jaren daarna!”

Hartelijke groet,
Daan, Marlien, Ties en Piet