Alles bij Hof van Donzel, Bed & Breakfast is authentiek en helemaal in stijl. Wat deze stijl is? Het robuuste van hout en authentiek gecombineerd met mooie aardekleuren. Dit alles gemaakt van materialen die lang hun frisse uitstraling behouden die horen bij ‘buitenleven’.  Authentiek, landelijk, boerderijsfeer maar met een stijlvolle afwerking. Dat is Hof van Donzel.
Op de website hopen we u een realistische en sfeervolle indruk te geven van wat wij u te bieden hebben.

Chalet
Ons Bed & Breakfast chalet staat helemaal vrij aan een prachtige tuin. Uitgerust met een eigen douche en toilet, een heerlijk groot bed met TV, airco, koffiezetapparaat en waterkoker. Buiten kun je genieten van een haard met zit- of ligstoelen en indien gewenst is er een hottub bij te boeken.

‘Landelijk en natuurlijk’

Het appartement 
Ons Bed & Breakfast appartement is een tweepersoonskamer met keuken op de begane grond. Ook hier zijn airco, koffiezetapparaat, televisie en een waterkoker aanwezig. Het ruime tweepersoonsbed is 180 x 2 meter en de doucheruimte is voorzien van handdoeken.

Het terras met de rustieke houtkachel kijkt uit op de dierenweide.

Boek een overnachting in onze unieke Bed & Breakfast.

Hof van Donzel
Wim-Jan en Dionne Thijssen
Donzel 92
5388 PD Nistelrode
06-25295586
www.hofvandonzel.nl
info@hofvandonzel.nl

Tijdens je verblijf bij Hof van Donzel kun je heerlijk fietsen, wandelen, trimmen of mountainbiken!

Social Media
Social Media

Wim-Jan en Dionne Thijssen

Dionne is 54 jaar en heeft twee honden. Haar beestjes en tuin betekenen veel voor haar en ze is blij en dankbaar dat ze van haar hobby haar werk gemaakt heeft. Haar vrijheid vindt zij het allermooiste aan haar taak als ondernemer en haar favoriete vakantiebestemming is Spanje.