Met je hoofd in de wolken en je haren in de wind; de Fluisterstep is ontworpen voor het comfortabel reizen in de stad of in dorpen, maar natuurlijk ook door die mooie Maashorst! De step is voorzien van een krachtige elektromotor en sterke accu waarmee je een flink eind hét Oergebied van Brabant in kunt en kunt genieten van de mooie natuur om je heen. Of je nu een tocht wilt maken door de prachtige natuur van de Maashorst of een leuk stadje wilt bezoeken; Fluisterstep verhuur heeft een aantal leuke routes voor jou!

Fluisterstep
Contactpersoon: Floor Veerkamp
Nabbegat 6
5411 RM Zeeland
06-24545273 / of 06-50508604
fluisterstep@gmail.com
www.fluistersteps.nl

Fluisterstepverhuur; de stille manier om de natuur te ontdekken

Social Media
Social Media

Michiel en Floor

Fluisterstep is echt Michiel z’n ‘ding’. Floor heeft een mooi atelier waar ze druk doende mee is en broedt op nog meer mooie plannen. Via een aantal omzwervingen kwamen Michiel en Floor op het Nabbegat terecht; dichtbij Michiels werk in Schaijk én dichtbij de bossen. Floor en Michiel: “We kregen hier een warm welkom, de mensen zijn blij met ons en we passen hier goed vinden we zelf.”