Team TIO (Toeristisch Informatiecentrum Oss) zoekt vrijwilligers!

Wie of wat is team TIO?
Misschien ken je ons nog wel als VVV Oss. Jarenlang waren wij het bekende gezicht voor bezoekers en toeristen in onze winkel aan de Spoorlaan. Binnenkort openen wij onze nieuwe winkel, onder een nieuwe naam, TIO, in het pand Kruisstraat 18 in Oss. Ons team bestaat momenteel uit 4 vrijwilligers en 1 (gedeeltelijk meewerkende) winkelcoördinator.
Wat is het doel van team TIO?
Wij zijn er om zowel de toeristen als onze eigen inwoners te informeren, inspireren én enthousiasmeren. De deur staat voor iedereen open! Verblijf je in de gemeente Oss en zoek je een leuke B&B om te overnachten, een arrangement of ‘highlights’ die je hier echt moet zien en ontdekken? Ben je op zoek naar een leuk weekenduitje met je gezin in onze omgeving? Organiseer je
binnenkort een bedrijfsuitje en zoek je inspiratie? Dan ben je bij ons aan het goede adres want bij Toeristisch Informatiecentrum Oss begint je ontdekkingsreis!
Mensen kunnen ook bij ons terecht voor mooie wandel,- en fietskaarten, Brabantse- & Hollandse souvenirs, streekproducten enz. Om dit alles mogelijk te maken, zoeken wij veel verbinding met (lokale) ondernemers om onze bezoekers zodoende te voorzien van bijzondere producten, arrangementen enz.

Uniek concept; twee winkels onder één dak!
Ons nieuwe pand in de Kruisstraat delen wij met Firma Streek; in deze winkel worden het platteland en de stad letterlijk met elkaar verbonden door (h)eerlijke streekproducten aan te bieden van ondernemers binnen een straal van 25 kilometer. Het betreft zowel food als non-food producten waarbij je niet alleen het product koopt maar ook écht een kijkje achter de schermen krijgt: iedere ondernemer speelt een filmpje af waarin je informatie krijgt over het bedrijf én het product. Je bent wat je eet…. en je ziet wat je koopt!
Door deze unieke samenwerking tussen TIO en Firma Streek promoten en verkopen wij samen onze streek. Onze teamleden zullen in de praktijk soms bijspringen bij Firma Streek
en andersom.
Dus …
Zoek jij een super leuke, diverse vrijwilligersbaan?
Ben je minimaal twee dagdelen per week beschikbaar?
Ben je gastvrij & klantgericht?
Ben je sociaal & communicatief vaardig?
Ben je een team player?
Zijn ‘informeren, inspireren en enthousiasmeren’ sleutelwoorden die jou kenmerken?
Wil jij er samen met team TIO een ‘Brabants feestje’ van maken?
Aarzel dan niet! Zoek niet langer verder en bel of app onze winkelcoördinator Frederiek Bijker voor een kennismakingsgesprek.
Frederiek is op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar op 06-21936153.