De website www.trefhetinoss.nl heeft een bloggerssectie waar geweldig mooie en persoonlijke verhalen staan. Op ‘Bij ons om de hoek’ gaan elf bloggers op zoek naar het vakantiegevoel in onze eigen regio. Zij trekken Oss en omgeving door om met eigen ogen te ontdekken wat er
– juist in deze tijd – wél allemaal te beleven valt! Iedere blogger heeft weer andere interesses en ervaringen, waar ze jou graag in meenemen.

Beleidsregisseur Recreatie en Toerisme en Erfgoed van de gemeente Oss, Manoeska Berkers, is op zoek naar nieuwe inspirerende verhalen.
Ben jij een ondernemer in Oss en omgeving die graag een blogger op bezoek krijgt zodat jouw verhaal opgetekend kan worden door een van de bloggers? Laat het weten via thea@maashorst-ondernemers.nl.

Misschien een mooie manier om via deze weg een prominent plekje op de website van Tref het in Oss te verwerven, daarnaast leuk om te doen! Kijk hier even zodat je een beetje een idee hebt wat de bedoeling is.

Thema Vegan
Dan een specifiekere hulpvraag die kwam van een blogger die zich bezighoudt met het thema Vegan. Ken je activiteiten, ondernemers of organisaties die zich hiermee bezig houden in de gemeente Oss of die mogelijk tips kunnen leveren? Of … misschien ben je zelf die ondernemer wel ??!

Lijkt het je wat ? Of wil je er meer van weten… neem dan contact op met Thea van Leeuwen, bestuurslid Maashorst Ondernemers via thea@maashorst-ondernemers.nl.