Maashorst Ondernemer Camping de Pier in Uden heeft sinds een tijdje een nieuwe naam: Sandberghe. Eigenaar Rems Verbossen wil daarmee het beeld van zelf opgezette tenten, caravans en touringcars naar het verleden helpen en zegt: “We zijn echt van een camping afgestapt. We bieden op Sandberghe grote en luxe vakantiewoningen. De huizen bieden meer dan wat je zou verwachten. Zelfs een Quooker en een goed bed.”

Luxer dus dan wat De Pier al die tijd geboden heeft en dat is ook echt wat Rems nu wil. “We zijn van een camping afgestapt en overgegaan op verblijfslocaties die we dus verhuren.” Rems vertelt ook dat hij een andere doelgroep aan wil spreken. “We richten ons nu op mensen die iets meer te besteden hebben en iets meer exclusiviteit willen dan wat een willekeurig park biedt.”

Ook de speeltuin is vernieuwd, er is een sauna én er is zelfs een buitenkeuken geplaatst; allemaal in een natuurlijke omgeving. Rems: “Alles wat je in de Maashorst vindt, vind je hier ook!”

Bron foto: Hans Koster