Welke oude stadjes mogen zich tot de aantrekkelijkste van ons land rekenen? 

Mochten we laatst nog stemmen op de gemeente Landerd als Wandelgemeente van het Jaar (en je kunt trouwens nog steeds stemmen. Klik hier als je dat nog niet hebt gedaan), kunnen we nu weer stemmen! Dit keer wil ANWB wel eens weten welk vestigingsstadje zich het mooiste vestigingsstadje van Nederland mag noemen.

Welke stadjes doen mee?
Vestingsteden die een beschermd stadgezicht hebben, met duidelijk aanwezige wallen, muren en/of poorten, met niet meer dan 40.000 inwoners en een duidelijke stedelijke structuur. Ook van belang zijn de recreatieve mogelijkheden. Is het bijvoorbeeld leuk om dit stadje te bezoeken?

Lees hier meer én stem meteen op ‘ons eigen’ Ravenstein of Megen natuurlijk…

Bron afbeelding: forten.nl/forten/vesting-ravenstein