Brabantse Juweeltjes, ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen.

In 2020 heeft de gemeente Bernheze een klankgroep bijeengebracht om te komen tot een aanpak ter stimulering van het lokaal, regionaal en nationaal toerisme binnen het gebied. Maashorstboeren en Maashorst Ondernemers maakten deel uit van het collectief.

Met andere woorden? We willen dat ons mooie gebied op de kaart staat. Wat kunnen we daaraan doen? Zorgen dat we gezien worden.

Arend-Jan Top, Dailybrand, heeft in een presentatie een mooi overzicht gegeven hoe we dat met de ‘Brabantse Juweeltjes’ kunnen doen. Op ontdekking uit voor de toeristen en graag bijzondere dingen delen via social media of anders. Ook al is het initiatief bij Bernheze gestart, om mensen naar dit gebied te krijgen moet je een groter gebied nemen, zoals tussen Den Bosch en Nijmegen. Genoeg te zien, geluksmomentjes van een uur, een middag of zelfs weekenden of weken.
Het echt Brabantse leven.

Op ontdekking uit, geniet en koester.
Ga op ontdekking uit en laat je verrassen door de mooie presentatie. Niet ‘of’ maar ‘en’. Niet alleen Brabantse Juweeltjes, maar én Bezoek de Maashorst, én MeerMaashorst.nl, én Brabants Juweeltjes. Kijk hieronder de presentatie – met de pauze knop kun je de tekst even rustig doornemen, of  klik hier naar de pdf.