Goedendag,

Door Corona en de lockdown ligt ons werk helaas stil. Maar wij blijven optimistisch en gaan er vanuit dat er in de loop van dit jaar weer gereisd gaat worden en wij weer een beetje business hebben, daarom zoeken wij tijdelijk ander werk.
Wellicht zijn er  bedrijven die het (wel) druk hebben of klusjes hebben liggen die niet afkomen. Wij willen deze bedrijven graag helpen. Vandaar deze mail om via deze weg zichtbaar te worden.

Wij (team bestaande uit 3 personen) zijn op zoek naar werk wat wij (bij voorkeur) op het reisbureau kunnen doen tegen een kleine vergoeding. Denk aan telefonisch contacten, administratieve handelingen, klusjes die gedaan moeten worden maar waar geen tijd voor is enz.

Wij staan overal open voor. Het afgelopen jaar hebben wij bijvoorbeeld Weekblad de Arena geholpen met acquisitie en hebben we gewerkt voor een call center om inkomende calls aan te nemen. Wij hadden een leuke klus en zij waren ermee geholpen.

Is uw interesse gewekt neem dan contact op met ondergetekende.

Wellicht is er een mogelijkheid om dit te verspreiden onder de leden.

Met vriendelijke groeten,

Yvonne Bloemers

Eigenaar TravelXL SCHAIJK
06-30687576