Beste wandelaars en betrokkenen,

Het advies van het RIVM is duidelijk. Ook wij zien geen andere optie: Walking Event De Maashorst 2021 én Maashorst Trailrun zijn wederom afgelast. Als organisatie hebben we gekeken of er een mogelijkheid was om deze twee events op een andere manier te laten plaatsvinden, maar dat is echter geen optie. We hebben ervoor gekozen om de mooie beleving die de wandeltocht dit jaar én vorig jaar zou zijn, mee te nemen naar 2022. Wandelsportvereniging Ons Genoegen en Maashorst Events verheugen zich erop iedereen volgend jaar mee te nemen in dit prachtig wandelevent en laatstgenoemde en De Keien Atletiek verheugen zich er uiteraard ook op om de trailrunners volgend jaar weer een mooie Maashorst Trailrun te kunnen bieden.

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

De organisatie van Maashorst Events
www.maashorst-events.nl
De Keien Atletiek
Wandelvereniging Ons Genoegen