“Bedevaart is begin van nieuwe start”, kopt het Brabant Dagblad over het beëindigen van het avontuur van Kees en Dinie dat ‘Uitstapjesspecialist’ heette. Vol passie voor het koken, veel gezelligheid, gastvrijheid en verbinden van mensen, liefst met eten; zo stonden de twee horecaondernemers in hun bedrijf. Eind 2020 verkochten ze De Broksteeg in Schaijk en de website de Uitstapjesspecialist kreeg een nieuwe functie.

Kees en Dinie dat zijn wij: Gek van eten en drinken en daarom moeten we wel wandelen of fietsen! Onderweg ontdekken we dan weer de mooiste dingen. We genieten (on)wijs veel van gezelschap aan onze tafel. Wat we doen is soms heel wijs en vaak (on)wijs en is te lezen op www.keesendinie.nl waar ze hun avonturen nu blijven delen. Want stilzitten is er niet bij.

Maashorst Ondernemers
“Vanaf 1984 tot 2020 waren we actief in het Maashorstgebied. Ooit gestart als pioniers waarbij we zelf alle recepten uitschreven als horecaondernemers bij de Peppelen. Sinds 2014 tot december 2020 waren we actief als Uitstapjesspecialist op de Broksteeg in Schaijk. Ons hele leven draaide en draait om lekker eten en drinken.”

Ze stonden mede aan de wieg van Maashorst Ondernemers, Maashorst Events en we konden vele verhalen lezen in de MeerMaashorst krant, waarin Dinie haar ontmoetingen beschreef in ‘Op de fiets met… ‘. Als ambassadeur van de Maashorst schreef Dinie mede het boek ‘De Zeven van de Maashorst’. Altijd gastvrij, creatief denkend en verbindingen leggend waren Kees en Dinie als ondernemers zichtbaar in de Maashorst.

Toekomstmuziek
Hun avontuur gaat nu verder. Kees kookt graag voor gasten en samen mét gasten, houdt van vogels en geniet met volle teugen van de natuur. Als opa past hij graag op en is hij een echte familieman en natuurlijk draait iedere dag dan om eten en drinken.

Dinie is gek van smaken. Ze werkt graag met chocolade, maakt limonade en is mateloos geïnteresseerd in de achtergrond van eten en zoekt daarover altijd alles uit. Bloemwerk, schrijven en allerlei creatieve projectjes zijn haar hobby’s. Haar ideale dag begint met gezond eten en eindigt met het drinken van een mooi glas wijn.

Pelgrimstocht
Kees en Dinie zullen zich niet vervelen nu ze hun bedrijf van de hand gedaan hebben. Ze gaan eerst op pelgrimstocht naar Santiago de Compostella, hun hoofd leegmaken. Intussen houden ze hun avonturen bij op www.keesendinie.nl.