Bestuurslid Thea van Leeuwen is onze vertegenwoordiging bij de gesprekken die de gemeente Oss heeft in verband met de nieuwe visie Recreatie en Toerisme. Vandaaruit kregen we de vraag om enkele vragen te beantwoorden, met als doel de website ‘Je treft het in Oss’ te optimaliseren met onder andere verhaallijnen die we ophalen bij de aangesloten ondernemers.

Op de website TrefHetinOss.nl vind je heel veel informatie over wat er te doen is in onze mooie regio. Je vindt er onder andere wandelroutes, natuurgebieden, overnachtingaccommodaties, terrassen en winkels. Maar hoe verbinden wij al deze mooie dingen aan elkaar? Dat doen wij door het vertellen van verhalen.

Via Manoeska Berkers, beleidsregisseur Recreatie en Toerisme en Erfgoed, van de gemeente Oss ontvingen we een bericht over het invullen van een vragenlijst. Deze graag invullen vóór maandag 25 januari, ofwel aanstaande maandag. Met name voor onze Osse collega-Maashorst-ondernemers is deze interessant! De vragenlijst bevat elf vragen.

Manoeska: “Vul in wat er in je opkomt als je de vraag leest. Niet te lang over nadenken. Staat er in het keuzemenu niet bij waar je het eerst aan dacht?… > invullen. Dit is heel waardevolle informatie voor het VVV! De vragenlijst vind je hier. Op 3 februari presenteert VVV NOB aan de gemeente Oss het eerste resultaat. Hierna komt er een tweede vragenlijst die specifieke informatie ophaalt bij ondernemers (en evenementen). De eerste vragenlijst is op hoofdlijnen (algemeen, korte reactietijd)… waarvoor bezoekt men O(n)sS en vervolgens gaan we op zoek naar wat bieden we de bezoeker dan precies aan op dat onderwerp (uitgebreider, wie wat waar wanneer en hoe).”

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar Manoeska; m.berkers@oss.nl.