Onderstaand bericht kregen we binnen van Willem van den Brand, bedrijfsfunctionaris bij de Gemeente Bernheze.

“Bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat zijn er signalen binnengekomen dat ondernemers wachten met hun TVL aanvraag, dit is de aanvraag Tegemoetkoming Vaste Lasten. Zij lopen daardoor mogelijk steun mis. Heb je de aanvraag nog niet gedaan? Doet dit dan vóór 29 januari 17.00 uur.  Dan sluit de mogelijkheid voor indiening namelijk. Het Ministerie heeft een hulpvraag uitgezet om deze boodschap verder te verspreiden en kracht bij te zetten via eigen social media kanalen. De verwachting is namelijk dat het bereik via persoonlijke accounts en kanalen – dichtbij – een stuk hoger ligt. Hieronder nog inhoudelijke toelichting en eventueel te gebruiken berichten en officieel beeldmateriaal. Doe er je voordeel mee voor je ondernemers. En zeker handig om door te zetten naar onze 1-loket collega’s en je eigen ondernemersverenigingen.”

Dus leden Maashorst Ondernemers; dien je aanvraag zo snel mogelijk in, in ieder geval vóór 29 januari 17.00 uur!

Hieronder een aantal linken die jou mogelijk hulp kunnen bieden en meer uitleg kunnen verschaffen.

Tegemoetkoming Vaste Lasten
Eenmalige opslag Voorraad Gesloten Detailhandel (VGD)