Beste ondernemer,

Graag wil ik je informeren over het Future Fit programma van OndernemersLift+. Dit programma ondersteunt ondernemers die hun businessmodel willen aanpassen om een nieuwe toekomst op te bouwen. In de afgelopen maanden hebben al zo’n veertig bedrijven uit Noordoost-Brabant deelgenomen aan Future Fit. Er is ruimte om nog meer ondernemers te laten deelnemen.

Het Future Fit programma bestaat uit vier workshops, die zijn verdeeld over vier dagdelen. Deze workshops worden online gegeven. Daarnaast worden deelnemers individueel begeleid door een business developer. Een groep bestaat uit maximaal zes ondernemers. Het mooie hiervan is dat ondernemers van elkaar leren en tegelijkertijd hun netwerk uitbreiden.

Mocht je interesse hebben om deel te nemen, laat het mij dan even weten. Dan breng ik je graag in contact met projectleider Ad Crommentuijn van OndernemersLift+.

Met vriendelijke groet,
Ben van den Dungen van PlenaColor in Uden

Hier vind je meer informatie.
Klik hier voor het informatiefilmpje van Ben van PlenaColor, lid van Maashorst Ondernemers.