Namens Wim Hoezen van Maasmeanders het volgende:

Maandag 7 december vond een inloopdag voor ondernemers plaats in een nu nog leeg pand aan de Kruisstraat in Oss; voor een nieuw initiatief De Firma Streek. Maasmeanders, Centrum Oss en Deelgenoten Oss. Het aantal bezoekers en de input die de initiatiefnemers: Maasmeanders, Centrum Oss en Deelgenoten Oss, hebben ontvangen was zeker zeer inspirerend en het spontaan aantal aanmeldingen, in het geval dit plan ook uitgevoerd gaat worden. Deze interesse heeft de drie initiatiefnemers gesterkt in de overtuiging dat alles op alles moet worden gezet om in januari ook definitief tot uitvoering over te gaan.

Hierbij de gecomprimeerde presentatie die maandag 7 december is getoond.

Woensdag 9 december is er ook een interview gegeven aan het agrarisch vakblad Nieuwe Oogst dat binnenkort verschijnt. De initiatiefnemers hebben deze maand nog echt nodig om een aantal zaken op een rijtje te krijgen die de financiële risico’s goed in beeld moeten brengen. Zodra er een besluit, ‘go’ of ‘no go’, genomen wordt zal iedereen weer geïnformeerd worden. In geval er groen licht gegeven wordt, zouden de drie initiatiefnemers graag met een aantal ondernemers in gesprek willen komen om zo veel mogelijk maatwerk te kunnen aanbieden.

Meer weten? Mail dan naar wim.hoezen@maasmeanders.nl