Onze collega Rob Ketelaars van Drukkerij Ketelaars heeft samen met Simone Boogers, Marike Daverveld en Gert de Goede een mooi boek samengesteld met de titel ‘Lief Dagboek’.

Marike en Simone dropten midden in de eerste golf van de coronacrisis op allerlei plekken in Uden een dagboek waarin willekeurige mensen hun verhaal kwijt konden.
Die boeken zwierven vervolgens door heel het land, tot aan België toe. Na terugkeer in Uden werden uit de tien boeken 150 verhalen geplukt voor ‘Lief Dagboek’.

Rob: ” Het is een bundel van meer dan 150 verhalen over de coronatijd, ingezonden door allerlei mensen. Leuke anekdotes, sombere verhalen maar ook ideeën en belevingen. Kortom, een hele mix is er te lezen in dit boek. Het is vanaf 7 november te koop voor slechts € 11,95. De verzendkosten zijn (indien van toepassing) € 5,-. De netto-opbrengst van ‘Lief Dagboek’ komt ten goed aan het Rode Kruis voor ondersteuning van de gevolgen van corona.”

Lees hier meer over Lief Dagboek dat ook al in handen is van niemand minder dan Koning Willem Alexander!

Je kunt het boek bestellen via info@lief-dagboek.nl. Je ontvangt dan een mail met betalingsgegevens en ophaalmogelijkheid.