Vanuit de overlegtafel visie recreatie en toerisme Oss werd de vraag gesteld of de website www.jetrefthetinoss.nl voldoet voor de (recreatief) ondernemer uit Oss. Of wat anders en beter kan. Kortom; wat heeft de ondernemer nodig van de gemeente Oss? Er zijn echt ondernemers (uit de gemeente Oss) nodig om samen te gaan werken om de regio op de kaart te gaan zetten!

Misschien is dit iets voor jullie als Maashorst Ondernemers?

De digitale presentatie vindt plaats maandagochtend 30 november van 10.00 tot 12.00 uur.

Joline Vriens, business consultant van VisitBrabant vertelt dan wat VisitBrabant jou als ondernemer kan bieden. Er komen verschillende onderwerpen aan bod waaronder de campagne: ‘Hier moet je zijn in Brabant’, de Gast Inspiratie Service en de Brabantse Belevingsroutes.

Heb je interesse? Meld je dan aan bij Ineke Voskamp, secretariaat Stichting Maasmeanders via inekevoskamp@hotmail.com. Zij zorgt dat je na aanmelding een link krijgt om direct in te loggen.

Doe jij mee?