Impact van corona, Brexit en Amerikaanse verkiezingen op de financiële markten

Rabobank online beursborrel

Impact van corona, Brexit en Amerikaanse verkiezingen op de financiële markten
We zitten middenin de tweede golf van het coronavirus. Amerika bereid zich voor op de verkiezingen. Wat betekent het nu de Brexit een feit is? Deze en andere mondiale ontwikkelingen en de gevolgen ervan hebben impact op de economie. Ook raakt het de financiële markten.

Online beursborrel beleggen – dinsdag 27 oktober, 20.00 uur
De gezamenlijke Rabobanken in Midden-Brabant nodigen klanten graag uit voor een unieke bijeenkomst op dinsdag 27 oktober om 20.00 uur. Tijdens de online beursborrel beleggen zoomen experts in op de ontwikkelingen wereldwijd, wat voor impact dit heeft op de financiële markten en wat dit kan betekenen voor uw beleggingen.

Kees de Kort en Michiel Vos
Kees is een Nederlandse beursanalist en macro-analist en verzorgt dagelijks commentaar op de beurzen en economie op BNR Nieuwsradio met zijn column De Kort door de Bocht. Kees zoomt deze avond in op de wereldeconomie en legt uit wat dit alles betekent voor jou als ondernemer, belegger en consument. Via een livestream met Amerikadeskundige Michiel Vos gaan we in op het laatste nieuws rondom de Amerikaanse verkiezingen.

Programma
– 19.45 uur: virtuele inloop
– 20.00 uur: welkom
– 20.05 uur: presentatie Kees de Kort​
– 20.30 uur: live verbinding met Michiel Vos​
– 20.45 uur: tafelgesprek met Kees de Kort, beleggingsspecialist Frank Smits, accountmanager Private Banking Nicky ‘t Lam o.l.v. directeur Particulieren & Private Banking Arnoud​ Oldenborger
– 21.05 uur: vragen aan Kees, Frank en Nicky​
– 21.10 uur: afronding​
– 21.15 uur: einde

Interesse?
Meld u zich snel aan via onderstaande button!

Met vriendelijke groet,
Rabobanken Midden-Brabant