Triest nieuws van onze collega-ondernemers Henk en Anja van Hullie…

UDEN – Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen met betrekking tot het bestrijden van het coronavirus heeft Hullie besloten in overleg met de Veiligheidsregio en de gemeente Uden dat de deuren per direct gesloten worden.

“Dit vinden wij zelf enorm jammer, we hadden ons de herfstvakantie en ons 18-jarig bestaan heel anders voorgesteld. Alle reserveringen die stonden gaan dus niet door, deze mensen krijgen nog bericht. Blijf allen gezond en houd je aan de regels! Als er ontwikkelingen zijn dan melden we dit via onze sociale media en onze website. Voor mensen met een pasje van Hullie bevriezen we het abonnement voor de tijd dat Hullie gesloten is geweest vanaf 15 oktober 2020. Dus normaal gesproken is het pasje geldig tot 1 januari, stel dat we vier weken gesloten blijven, dan is het pasje geldig tot 1 februari.”
Gegroet, namens al het Hullie personeel,
Anja en Henk van den Broek