Dit bericht is speciaal voor ondernemers die met hun bedrijf in de gemeente Bernheze zitten!

Bernheze, 5 oktober 2020

Geachte Bernhezer ondernemer,

Ondernemers zijn maatschappelijk van belang voor het economisch klimaat en de bedrijvigheid. Daarom staat ondernemersdienstverlening door gemeenten als thema op de agenda.
Snelle en oplossingsgerichte (digitale) dienstverlening, beperking van regeldruk en goede communicatie zijn essentieel in de samenwerking met ondernemers.
Daarom reikt MKB-Nederland ook dit jaar de prijs uit aan de gemeente met het beste ondernemersklimaat. De verkiezing van de ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland’ dient als een stimulans voor gemeenten om zich meer in te spannen voor ondernemers.

Heeft u goed contact met de gemeente Bernheze? Of is de gemeente een blok aan uw been? Daarnaast zijn wij als gemeente Bernheze benieuwd naar uw mening over onze dienstverlening gedurende de huidige coronacrisis. Als gemeente Bernheze doen wij dit jaar mee met deze verkiezing en zijn we benieuwd naar uw mening als ondernemer van onze gemeente.

Bent u eigenaar, bedrijfsleider of directeur?
Laat ons weten hoe MKB-vriendelijk het beleid van de gemeente Bernheze is. Via https://mkbvriendelijkstegemeente.nl/bernheze of de QR code komt u bij een digitale enquête.
We willen u vragen deze enquête vóór 1 november 2020 in te vullen. Dit kost slechts vijf minuten van uw tijd en is volledig anoniem en vertrouwelijk!