Zin in een overheerlijke donut van het wereldberoemde merk Dunkin’ Donuts? Dat kan nu wel heel dichtbij en wel bij Roompot Vakantiepark Schaijk. Zaterdag 10 oktober opent daar namelijk een mobiele vestiging waar je te voet of vanuit de auto je bestelling kunt doen. Deze mobiele winkel is zeker tot het einde van de herfstvakantie te bezoeken.

Charles Veerkamp van Roompot Vakantiepark Schaijk: “In deze periode moet je als ondernemer een beetje creatief zijn. Sinds een kleine twee weken mogen nog slechts 30 mensen zich op hetzelfde tijdstip in ons restaurant bevinden, terwijl er plek is voor 250 personen! Je snapt dat dit voor ons financieel gezien totaal niet interessant is. Aangezien ik al wat mensen ken bij Dunkin’ Donuts ben ik eens wat gaan rondbellen omdat ik ook wist dat dat bedrijf vaker mobiele vestigingen neerzet.”