Vanuit Team De Maashorst hebben we dinsdagmiddag 29 september onderstaand persbericht ontvangen.

29-09-2020 MAASHORST- De organisatie van het Oerfestival De Maashorst heeft besloten om het festival niet door te laten gaan in de herfstvakantie. Door de aangescherpte, landelijke maatregelen vinden zij het op dit moment niet passend en verantwoord om op deze schaal activiteiten te organiseren en promoten. De komende weken beraadt de organisatie zich op een alternatief moment en de manier waarop het Oerfestival vorm kan krijgen.

“We hebben ons tot vorige week ingezet om er een mooie festivalweek van te maken. Corona dwong ons tot een aangepast programma, flexibiliteit en creatieve oplossingen bij het organiseren van activiteiten. Veel ondernemers en vrijwilligers hebben zich hier de afgelopen maanden positief voor ingezet. We bedanken hen en hopen dat we weer op ieders enthousiasme mogen rekenen bij de volgende editie van het Oerfestival de Maashorst,” aldus Kelly van Lith van Team De Maashorst.

Om het thuiswerken af te wisselen met buiten zijn en op te laden in de natuur, is het hele jaar De Maashorst ‘geopend’. Het jaarrond worden er (st)oere kleinschalige activiteiten georganiseerd. Ook in de herfstvakantie. Zelf een route lopen, fietsen of een plek ontdekken in het gebied kan dagelijks. Kijk op www.bezoekdemaashorst.nl voor het aanbod.