Iedereen kan terugkijken op een zeer succesvolle zomer! Alle 62 luxe lodges op Roompot Vakantiepark Schaijk zijn de hele zomer verhuurd geweest en de  gasten hebben kunnen genieten van al het moois wat zowel het park als de veelzijdige omgeving te bieden heeft. Al was het af en toe wel erg warm om iets te gaan doen…

Ook het najaar blijft extreem druk; Roompot Vakantiepark Schaijk zit vrijwel helemaal volgeboekt! Dit is dus mogelijk voor jou het juiste moment om in te stappen! Wil je ook investeren in je eigen luxe lodge voor vier- of zes personen en direct profiteren van het zeer gunstige investeringsklimaat? Kom dan naar de open dag op 27 september!

Deze open dag is het perfecte moment om geheel vrijblijvend kennis te maken met het mooie park op deze toeristische toplocatie! Deze dag wordt er een rondleiding gegeven op het park, kun je de luxe lodges van binnen zien en uiteraard biedt Roompot Vakantiepark Schaijk je een heerlijk kopje koffie aan in het zeer sfeervolle restaurant Charlie. Uiteraard wordt er rekening gehouden met alle maatregelen rondom COVID-19.

Praktische info:
Datum: zondag 27 september
Tijd: 11.00 tot 15.00 uur
Locatie: Restaurant Charlie
Adres: Hermanusweg 4 in Schaijk.