Desteny is een huismerk van raambekleding voor de woninginrichting en vakhandel. Wij leveren producten van topkwaliteit, van jaloezieën tot rolgordijnen. Met onze raambekleding op maat hebben we inmiddels nationale bekendheid verworven. Dit komt vooral doordat we voor elke vorm raam een passende oplossing hebben.

Naast dat we raamdecoratie leveren als groothandel, bezitten we ook een gerenommeerd opleidingscentrum voor de interieur- en confectiebranche in Nederland, België en Duitsland. Op www.gordijnadvies.nl vind je opleidingen voor verkopers van tapijten en gordijnen, medewerkers van gordijnateliers en naaimachinemonteurs.

Benieuwd geworden naar onze raambekleding op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Desteny Bijzondere Raambekleding
Contactpersoon: René Manders
Bulder 6
5374 MJ Schaijk
06-55104951
info@desteny.nl
www.desteny.nl

Social Media
Social Media

René Manders

“Omdat er door de coronacrisis geen clinics en trainingen meer gegeven werden door mij, René Manders, heb ik besloten om de mountainbikes te verkopen en te gaan stoppen met Fiets Clinics Nederland. Met dit bedrijf ben ik jaren lid geweest van Maashorst Ondernemers. Naast deze mooie onderneming, die ik langzaamaan toch af ga bouwen, heb ik nog een bedrijf, in raambekleding welteverstaan. We hebben het afgelopen half jaar de werkzaamheden binnen dit bedrijf, Desteny Bijzondere raambekleding, opgevoerd. Dit konden we omdat we tijd overhielden, tijd die we anders in Fiets Clinics Nederland staken.”