En dat is ontzettend goed nieuws! Zo staat ons eigen OERgebied namelijk te schitteren als avontuurlijke bestemming op de homepage van ‘We Are Travellers’. Daar staat de Maashorst zomaar tussen de verborgen charme van Vietnam, de ‘to do’s’ in Thailand en de ongerepte jungle van Suriname! Hoe mooi is dat? We Are Travellers is een online reisgids voor backpackers en flashpackers. Je vindt hier reisinformatie en tips voor reisbestemmingen in Azië, Afrika, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Oceanië , en Midden-Amerika. Ook geven ze tips voor stedentrips of roadtrips in Europa. Travelblogger Simone Vos neemt de lezer mee naar de tofste plekken en routes in De Maashorst.  Leuk dat ook  jongeren en avontuurlijke reislustigen onze bestemming zo weten te vinden! Klik hier om naar de website van We are Travellers te gaan.