Er kunnen nooit te veel initiatieven zijn die laten zien wat onze ondernemers te bieden hebben in ons gebied. Zo ook de campagne ‘Van veld tot vork in Noordoost-Brabant’, die met ingang van augustus van start is gegaan. De gehele maand augustus zal in het teken staan van culinaire t(r)ips voor levensgenieters, waarmee de bezoeker de voedselketen in Noordoost-Brabant van veld tot vork kan beleven. Hierbij vormt Brabantse Avonturen de hoofdafzender.

Op de website vind je beelden van thema’s die we binnen de campagne ‘Van veld tot vork in Noordoost-Brabant’ in de etalage zetten. We zetten hiermee in op het inspireren en activeren van de potentiële bezoeker aan de regio. Zo vind je bij ieder thema een achtergrondverhaal, inspirerende uitjes, smakelijke routes en boekbare activiteiten. De liefde voor Noordoost-Brabant? Die gaat zeker door de maag!

Doe gratis mee en laat zien hoe trots je bent
Middels deze campagne biedt VVV Noordoost-Brabant een podium aan bestemmingen en ondernemers in de regio. Noordoost-Brabant van veld tot vork in de kijker zetten? Dat doen we samen! Om zoveel mogelijk zichtbaarheid te creëren en bezoekers te inspireren, vragen we je om ook via jouw kanalen de content van deze regionale campagne te verspreiden. Om het je makkelijk te maken, vind je op deze pagina een toolkit met foto’s, spelregels en tips. Vergeet je niet om @Brabantseavonturen te taggen en om haar berichten te delen? Onze dank is groot.
Facebook/brabantseavonturen en Instagram/brabantseavonturen

Van veld tot vork in de media
Wist je dat ‘Van veld tot vork in Noordoost-Brabant opgepikt is door verschillende media? Zo kreeg zij een artikel in de culinaire editie van Columbus Travel, werd hetzelfde artikel ook geplaatst als blog en deed Honeyguide Tessa op HeyHoneyguide.com (platform voor duurzaam toerisme) verslag van haar eigen culinaire avontuur door Noordoost-Brabant.

Vragen
Heb je vragen over de campagne, de invulling of andere zaken? Neem dan gerust contact op door te mailen naar marketing@vvvnoordoostbrabant.nl of te bellen naar 073 613 1910
www.brabantseavonturen.nl/van-veld-tot-vork