Op 21 tot en met 24 juli organiseert Teugel Resort Uden de Teugel Wandelvierdaagse, met vier verrassende wandelroutes door De Maashorst. De routes starten en eindigen op het terrein van Teugel Resort Uden aan de Bedafseweg 22. Iedere route is ongeveer 20 kilometer. Iedere dag kan de route vanaf 8.30 uur afgehaald worden bij de receptie, waarna de deelnemers op eigen tijdstip en tempo de route die dag kunnen wandelen. Bij terugkomst (vóór 21.30 uur) ontvangt de deelnemer een stempel en een verfrissende lekkernij.

Je kunt je hier meteen inschrijven! Betalen kan op de eerste dag, dan ontvang je ook de stempelkaart. Inschrijven is belangrijk, zodat Teugel Resort Uden een indicatie heeft, ook betreffende de coronamaatregelen.

Op deze manier hoopt Teugel Resort Uden een mooie activiteit voor wandelaars te organiseren, met inachtneming van de geldende coronamaatregelen.