Campagne Oerlekker Maashorst met jouw streekproduct

In 2018 gaf Team De Maashorst met de campagne Oerlekker Maashorst een podium aan oude tradities, echte ambacht en bijzondere verhalen van producenten van streekproducten. Deze campagne wordt dit jaar nieuw leven ingeblazen en daar heeft Team De Maashorst jou als Maashorst Ondernemer voor nodig!

Je voelt het, je ruikt het, je proeft het. Ondernemend Maashorst komt langzaam weer tot bloei. Het blijft spannend hoe de lijn zich blijft ontwikkelen. Maar één ding is zeker; de natuur blijft. Nog even en ook de heide bloeit paars. Hét moment om samen onze regio OERLEKKER in de schijnwerpers te zetten. Doe je mee?!

Door de hele Maashorst zijn vakmannen en -vrouwen bezig met het produceren, verwerken en aanbieden van oerlekkere streekproducten. Díe komen centraal te staan! Met oerlekkere evenementen, (h)eerlijke recepten en routes langs schappen met streekproducten.

Hoe kun je aanhaken?

Voor een succesvolle campagne zijn passende content en smaakvolle activiteiten van ondernemers nodig.  Zorg dat je zichtbaar bent en meld je uiterlijk 14 juli aan! … meer informatie op www.bezoekdemaashorst.nl/oerlekker-maashorst/voor-ondernemersHeb je jouw oerlekkere evenementen, recepten en locaties aangemeld? Kijk wat je nog meer kunt doen! Op deze pagina vind je o.a. het Oerlekker Maashorst-logo en lees je wat je kunt doen om op te vallen gedurende de campagne. Volg je oerinstinct en ga!

Alle relevante content die op tijd binnen is, krijgt een plek op de campagnesite. De campagnelooptijd is van 3 t/m 17 augustus. Na deze periode blijft de content uiteraard zichtbaar en blijven we die met regelmaat promoten. Tevens leggen we de verbinding met partijen, zoals Visit Brabant, Honeyguide en Brabantse Avonturen.

Delen is vermenigvuldigen

Door onze berichten te delen, activeer je bezoekers en bewoners naar je eigen bestemming of activiteit en draag je bij aan de brede promotie van De Maashorst. Een briefing met tips voor de juiste # en URL’s en een toolkit met partnerstempel vind je ook op de website. Lees hier alle informatie rondom dit prachtige initiatief!