Nog ruimte voor ondernemers en andere partijen om aan te haken

Het Oerfestival krijgt steeds meer vorm en team De Maashorst is momenteel op zoek naar creatieve oplossingen om er in de herfstvakantie een mooi programma van te maken; ondanks alle bijzondere omstandigheden. Een programma vol met (st)oere en spannende buitenactiviteiten, in en rondom De Maashorst. En dat gaat team De Maashorst zeker lukken!

Activiteiten met voldoende ruimte en gezonde buitenlucht
Er zijn inmiddels al enkele aanmeldingen binnen van ondernemers die mee willen doen. Alle activiteiten vinden plaats in de buitenlucht; uiteraard met respect voor de natuur en voldoende ruimte om afstand te houden voor bezoekers. Dit jaar is er helaas geen groot festivalterrein in Herperduin maar zijn er gelukkig wel talloze beleefactiviteiten in de natuur of bij ondernemers én een aantal minifestivals.

Minifestivals
De minifestivals zijn activiteiten van meerdere ondernemers en partijen op één locatie. Er zijn activiteiten voor kinderen, workshops en demonstraties, excursies, informatiestands, outdooractiviteiten en uiteraard lekker eten en drinken. Er zijn dit jaar vier minifestivals:

Natuurcentrum De Maashorst, op zondag 18 oktober
Infopunt Keent, op woensdag 21 oktober
Charmecamping Hartje Groen en de Boshut, op vrijdag 23 oktober
Ontmoetingsplek De Nistel, op zondag 25 oktober.

Ondernemers en partijen, doe mee!
Wil jij als Maashorst Ondernemer ook meedoen? Je kunt bijvoorbeeld zelf een passende activiteit organiseren of aanhaken bij een of meerdere minifestivals. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@oerfestivaldemaashorst.nl.