Maashorst blond

Onze collega-ondernemer Martin Ostendorf van de Osse Muifelbrouwerij werd al een aantal maal benaderd door diverse Maashorst ondernemers om een kwalitatief goed en stabiel Maashorst bier te brouwen. Deze zomer is het dan zover want Muifel Maashorst Blond zal op diverse plekken in de Maashorst geschonken worden. Het is een zacht-moutig, blond bier geworden met een alcoholpercentage van 6 procent, gebrouwen in de eigen ketels van Muifelbrouwerij. Houd de social media van Muifelbrouwerij goed in de gaten want vrijdag 10 juli wordt er gefilmd als Maashorst Blond voor het eerst getapt zal worden. Waar? Op de Maashorst natuurlijk, midden in de bossen!

Mooi om te zien hoe goed Maashorst Ondernemers bezig zijn om hun bedrijf op de ‘Maashorst’-kaart te zetten en daarmee niet alleen hun eigen onderneming maar ook het OERgebied van Brabant naar een hoger plan te tillen. En natuurlijk is het bijzonder te zien dat Maashorst Ondernemers elkaar zo goed weten te vinden en op die manier mooie samenwerkingen tot stand weten te brengen!